Wat ik voor jou kan betekenen

Spice up your food

Gezond eten kan heel erg lekker zijn. Door het gebruik van de juiste combinaties en smaakmakers, zoals kruiden en specerijen kun je je eten goed op smaak brengen. Dat kun je leren tijdens de workshop ‘Spice up your food’.

Spice up your life

Hoeveel mensen worden opgeslokt door het leven van alledag en vergeten dat er nog meer is dan dat?! Wat een gemiste kansen! Wil je weten hoe meer uit je leven kunt halen? Hoe je meer glans kunt geven aan jouw leven?

Bodyfood

Dat je lichaam voeding nodig heeft is bekend. Wat minder bekend is, is dat je voor een groot deel zelf in de hand hebt hoe jouw lichaam functioneert. Gun jezelf een gezond lichaam door jezelf met de juiste voedingsmiddelen te voeden.

Soulfood

Even belangrijk als voeding voor je lichaam is voeding voor de ziel. Je mindset beïnvloedt het functioneren van je lichaam en vice versa. Daarom neemt soulfood een belangrijke plaats in in hetgeen ik je aanbiedt.

Ontspanning

Ontspanning is belangrijk voor een goede gezondheid. Zowel geestelijk als lichamelijk. Met meditatie kun je diepe ontspanning bereiken. Wil je meer weten over meditatie? Geef je dan op voor de meditatiecursus of probeer eens een gratis geleide meditatie.

Coaching

Soms loop je in je leven tegen situaties aan waar je zelf niet uitkomt. Dan is het fijn als een objectief persoon met je meedenkt. Met een schat aan ervaring op diverse levensgebieden bied ik je een luisterend oor en support.

Meer over Spice up your food

Doordat ik zo vaak de vraag kreeg hoe ik mijn eten toch zo lekker op smaak kreeg ben ik gestart met het geven van vegetarische kookcursussen. Inmiddels doe ik dat niet meer, maar geef ik tegenwoordig de workshops
‘Spice up your food I en II’. Tijdens de workshop I maak je kennis met diverse basis-specerijen en smaakmakers. Workshop II gaat in op minder bekende specerijen en smaakmakers. Beide workshops zijn los te volgen. In de agenda kun je zien wanneer de verschillende workshop gepland zijn.

Meer over Spice up your life

‘Is dit alles?’ Ken je dat gevoel? Zijn er dan dingen die je liever anders had kunnen en willen doen? Al die dromen die je ooit had zijn bij dromen gebleven. Het is nooit te laat om meer inhoud te geven aan jouw leven en je dromen alsnog waar gaan maken. Geef je op voor de workshop ‘Spice up your life’ en werk aan het afstoffen van jouw dromen en maak ze waar door ze in de vorm te zetten.

En verder nog

In deze veeleisende, westerse wereld waarin presteren inmiddels een vanzelfsprekendheid is geworden, vallen mensen bij bosjes om.
Burn-out, opgebrand. Je kunt niks meer en je voelt je een loser. Een vuur blijft branden door er regelmatig een blokje hout bij te gooien en door zuurstof. Zonder die 2 voorwaarden gaat zelfs het grootste vuur uit! Door het doen van meditatie kun je je staande houden in de wereld, wat er ook om je heen gebeurt. Tijdens deze meditatiecursus leer je technieken hoe je moet mediteren en wat er zoal bij komt kijken. En je gaat onderzoeken wat jij nodig hebt om jouw vuur brandende te houden.