Leven is groeien inspirerend kleurrijk leerzaam

Sascha Verstijnen

Na jaren rijpen, oneindig veel proeven, bijstellen, heroverwegen en finetunen zijn mijn ‘producten’ nu goed ‘op dronk’ en wil deze graag delen met eenieder die verlangt naar een heerlijk leven. Het was best een hele bevalling om mijn passies, kennis en ervaring over voeding en de ziel samen te voegen tot een mooi en aanvullend geheel. Dat is gelukt! Innerchef is de naam die het heeft gekregen en voor mij alles omvat wat ik te bieden heb. Inner staat voor de ziel en chef voor het kookgedeelte. Of het nu wijn, een overheerlijke maaltijd of het leven met al zijn facetten is, alles krijgt een betere smaak als het met de juiste ingrediënten èn met bezieling is klaargemaakt.Ik wil graag het glas heffen op een prachtige toekomst voor jou en mij en ik zeg Proost!

Een mooi leven begint bij goede voeding voor lichaam en ziel!

Mijn filosofie

Het leven zie ik als een verborgen schat die zich in de loop van iemands leven steeds meer ontvouwt. Eigenlijk ben ik dus een schatgraver. Al vroeg tijdens deze ontdekkingstocht ben ik erachter gekomen dat voeding mijn grote passie is. Maar niet alleen voeding voor het lichaam, maar ook voor de ziel. Deze zijn voor mij allebei van levensbelang. Zonder body geen soul en dat is juist wat ons mens maakt. Met unieke en waardevolle talenten. We kunnen die talenten inzetten om voor onszelf, maar ook voor onze medemens een prachtige wereld te scheppen waar iedereen mag zijn wie hij of zij is. Een wereld vol schatten!

Rozenknop wat heeft gij de hele nacht gedaan?
Ik heb tot God gebeden om mijn hart te openen.

Inayat Khan